Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Daiwa

Daiwa

 

Bojlis kategória

Daiwa Emblem BR A nyeletőfékes bojlis orsó

 

daiwa-emblem-br-a-nyeletofekes-tavdobo-orso.jpg

 

 

Az Emblem BR 25A a legfinomabb nyeletőfékek egyikét kínálja. A 25 mm dobemelésű koncepció lehetővé teszi olyan kompakt és könnyű orsó gyártását, mely egy nagyhalas „Big Pit“ orsó dobóképességével bír. A nagy és nehéz orsókkal összehasonlítva különösen dobáskor jön ki a kis tömeg előnye, a pontosabb és kontrolláltabb dobások. A széles dobátmérő extrém nagy dobástávokat tesz

A felkapókor manuális átváltása megakadályozza, hogy dobás közben véletlenül visszacsapódjon és egy komolyabb dobásnál elszálljon a szerelék. A nyeletőfék extrém finom és széles tartományban állítható, hogy igazodhasson a környezeti hatásokhoz (például szél, sodrás)

 

 

 

Feeder kategória

DAIWA LEXA W 4012 FEEDER EDITION

daiwa-lexa-w-4012-feeder-edition.jpg

 

Ez a vadonatúj Daiwa orsó páros nem más, mint 2018 legnagyobb dobása a Serie Walter fejlesztések körében. Világ- és Európa bajnok versenyhorgászunk saját képére formálta a japán orsó nagyhatalom egyik felső kategóriás modelljét ezáltal ideális Match- illetve feederorsóvá alakítva.
Mindkét orsó fémházas, DIGIGEAR meghajtású könnyített AIRROTOR-ral, 2 fémdob jár hozzá nagyméretű rugós clips-el, egy mozdulattal csukható hajtókart és rendkívül precíz gyorsféket is kapott!

Áttételének és ideális dobátmérőjének köszönhetően a 4012 FEEDER EDITION 101cm zsinórt hoz be tekerésenként!

Az új LEXA W mindent tud, amire Tamás szerint szükség van, és semmi olyat, ami miatt végül megfizethetetlenné válna...

(Jelenleg oldalunkon nem rendelhető!)

 

 
 

 


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 5225
30 nap: 230
24 óra: 8